Blogikurssin läksyt 15.9.2011

15.09.2011 - 16:34 / ahokoivu.


Pahoittelut, etten viime tunnin jälkeen ehtinyt päivittämään blogia!

Seuraavalle viikolle läksyksi tulisi seuraavaa:

-Sarjakuvafestivaalit on nyt viikonloppuna 16.-18.9. Käykää vierailemassa siellä, ja tehkää pieni sarjakuvareportaasi tapahtumasta blogiin. Linkit blogeihin tämän artikkelin kommentteihin. Lisätietoja festivaaleista: http://sarjakuvafestivaalit.fi
JOS jostain syystä paikalle ei pääse, niin tehkää pieni reportaasi jostain muusta tapahtumasta/matkasta. Kyseessä voi olla vaikkapa kauppareissu.

LISÄKSI sarjakuvapäiväkirjojen sivut (siis se yksi julkinen sivu) joka viikko blogeihinne! En enää kysele niitä tunnin alussa, vaan ne pitää olla päivitettynä ennen torstaita blogeihin. Käyn blogit sitten läpi ja katson onko päivitykset tehty.

Kategoria: Sarjakuvakeskus 2011.
Tagit: , ,11 vastausta - “Blogikurssin läksyt 15.9.2011”

 1. enna Kirjoittaa:

  Miun viikonloppuni oli niin turboahdettu etten sitten ennättänytkään Sarjisfestareille, höh! Enkä ole nyt kerennyt piirtääkään mitään reportaasia, mutta lupaan piirtää ens kerraksi raportin jostain mitä silloin tapahtui… Nyt miun pitää vähän huijata ja laittaa tähän vaikka kesämökkijuttuja, joka ei siis ole nyt piirretty vaan kesällä. Enkä pääse tunnillekaan tänään, HÖH!!!
  http://enna.sarjakuvablogit.com/2011/09/22/kesamokilla/

 2. CarolinaSchroeder21 Kirjoittaa:

  Lots of specialists argue that personal loans aid people to live their own way, just because they are able to feel free to buy necessary things. Moreover, different banks offer student loan for all people.

 3. write dissertation Kirjoittaa:

  thank you for this interesting post, i really like it. it was really interesting to read.

 4. http://dissertation-writingservices.org/dissertationland-com-review/ Kirjoittaa:

  This should be interesting. I’ll look for a chance to go there. I think I could get a lot of fun there.

 5. professional essay writer Kirjoittaa:

  It is very convenient that the blog clarifies the most relevant events, which certainly will interest us. In my opinion, everyone should visit a festival of this kind.

 6. petterson Kirjoittaa:

  Thanks for this article. It contains the information i was searching for and you have also explained it well. We are also a service provider that deal in the assignment writing help sector. So, the students struggling to write their college assignments can opt for our online

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus