Sarjakuvaseurat ja meiningit

30.09.2009 - 16:07 / ahokoivu.


Suomen sarjakuvaseura ylläpitää mm. Sarjakuvablogit.com sivustoa. Seura järjestää myös Helsingin sarjakuvafestivaaleja, julkaisee Sarjainfo-jäsenlehteä ja jakaa Puupäähattu-palkintoa. Seura on mukana Helsingin sarjakuvakeskuksessa, jossa järjestetään näyttelyitä, kursseja ja muuta tapahtumaa.

Suomessa on myös paljon paikallisia aktiivisia sarjakuvaseuroja. Mm. Tampereen sarjakuvaseura julkaisee Sarjari-lehteä ja Tampere kuplii sarjakuvafestivaaleja.

Sarjakuvatapaamisissa pääsee juttelemaan samanhenkisten immeisten kanssa sarjakuvista, niinden tekemisestä ja lukemisesta. Suosittelen lämpimästi etsimään lähin sarjistapaaminen ja liittymistä joukkoon. Paras paikka löytää tietoa tapaamisista on kvaak.fi. Jos lähelläsi ei näytä olevan sarjistapaamista, sellaisen voi järkätä itsekin! Mainosta vaan rohkeasti kvaakkiin yms. alan paikkoihin.
Sarjakuvatapaamisia:

Helsingissä joka toinen torstai kahvilatapaaminen (Manga Café, Kaisaniemenkatu 1) ja joka toinen torstai baaritapaaminen (Oluthuone Milenka, Haapaniemenkatu 3-5).

Tampereella joka kuun ensimmäinen torstai kello 19.00 tarkista paikka Kvaakista.

Turussa joka toinen torstai klo 17 Cosmic comic cafessa (Kauppiaskatu 4).

Oulussa vaihtelevasti. Tarkkaile Kvaakkia.

Vääräästä tai vanhentuneesta tiedosta voi ilmoittaa tämän merkintän kommentteihin. Ja jos unohdin jonkun linkin, niin pistäkääpä niitäkin kommenttiosioon!

Kategoria: linkkejä, Sarjakuvamaailma.
Tagit: , ,2 vastausta - “Sarjakuvaseurat ja meiningit”

  1. Sarjispajailua » Blogin arkisto » Miten saat lukijoita blogiisi (ja sarjakuvillesi) -hyvin lyhyt oppimäärä Kirjoittaa:

    […] sarjakuvasi tutuksi: Tee pienlehtiä ja myy niitä sarjakuvafestivaaleilla (muista liittää lehtiin aina blogisi osoite!), tai tee sarjakuvia Kvaak.fi sivuston haasteisiin […]

  2. Sarjakuvablogit.com Kirjoittaa:

    […] sarjakuvasi tutuksi: Tee pienlehtiä ja myy niitä sarjakuvafestivaaleilla (muista liittää lehtiin aina blogisi osoite!), tai tee sarjakuvia Kvaak.fi sivuston haasteisiin […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus