Inspiraatiokurssi -mainosta

6.12.2008 - 19:11 / ahokoivu.


Kiitos vielä kaikille hienosta kurssista! Yritän päivittää vielä viimeisen kerran yhdessä tehdyt sarjakuvat tänne ensi viikon aikana. Sitä ennen tässä hieman mainosta tulevasta:

Kevään 2009 pääkurssina Helsingin Sarjakuvakeskuksella on Mari Ahokoivun vetämä inspiraatiokurssi. Ilmoittautuminen sarjakuvakeskuksen sivuilla http://sarjakuvakeskus.fi/

Jokaisessa meissä asuu pieni itsekriitikko, joka pitää välillä vaientaa jotta pääsemme kehittämään piirustus- ja kirjoitustaitojamme. Ja nehän kehittyy parhaiten vain tekemällä. Kurssilla keräännytään kerran viikossa tekemään yhdessä piirustus-, kirjoitus- ja sarjakuvaharjoituksia, joiden tarkoituksena on päästä eroon tyhjän paperin pelosta ja innostamaan tekemään ja kokeilemaan erilaisia lähestymistapoja luovaan piirtämiseen ja kirjoittamiseen. Ja samalla pidetään tietysti hauskaa.

Harjoitukset ovat enimmäkseen nopeita improvisaatioharjoituksia, joiden avulla koitetaan päästä eroon turhasta itsekriittisyydestä. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta sarjakuvantekemisestä, mukaan voi tulla niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin. Välineet löytyy talon puolesta, mutta jos haluat ota mukaan kursseille luonnoslehtiö ja kyniä.

Kurssia vetää sarjakuvantekijä Mari Ahokoivu ja mukana on myös vierailevia opettajia

Tunnit ovat keskiviikkoisin 17-19, alkaen 14.1. Tunteja on yhteensä 10 kertaa. Muutama keskiviikko jää välistä, joten kurssi kestää huhtikuun alkuun asti.

Kurssin hinta on 50 EUR ja se kattaa myös välineet. Kurssille otetaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Kategoria: mainos, Sarjakuvakeskus 2008.
Tagit: , ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus